diumenge, 9 de desembre del 2012

La mecànica del cor

La mecànica del cor, de Mathias Malzieu, editorial Reservoir Books

Jack sofrirà la burla i el maltractament per part dels altres nois, i se sentirà exclòs de la societat per ser diferent. No obstant això, coneixerà una petita cantant andalusa, Miss Acàcia, d'ulls enormes i una mica miops, i s'enamorarà d'ella inevitablement. Així, Jack s'embarcarà en una meravellosa aventura que el portarà a París i a Granada, coneixent molts personatges singulars i vivint les dolçors i penalitats de l'amor.



Vius la vida o la contemples? aquesta pregunta tan difícil de contestar ens la planteja aquest conte destinat a tothom.
A vegades sentim que fem algunes coses perquè "toca fer-les", però, quantes vegades ens hem qüestionat si realment les desitgem fer? Vivim la vida que volem o, simplement, vivim aquella que ens resulta més còmoda i, alhora, més fàcil?
Aquest llibre ens presenta un personatge que lluitant contra el seu temps i el destí que l'han marcat decideix viure i sentir la seva vida perquè per a ell la vida és, precísamet, sentir amb intensitat cada instant!

Us recomano aquest conte que segurament us divertirà i us farà reflexionar sobre la importància de sentir cada instant de les nostres vides.
Rafa Jurado, professor

2 comentaris:

  1. Estic molt d'acord que a la vida cal ser valent i decidir les coses, no esperar que la vida decideixi per tu.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre, a més, compta amb unes il·lustracions molt boniques.

    salvi

    ResponElimina