dissabte, 7 de juny de 2014

Crepuscle

Crepuscle, Stephenie Meyer, Editorial Alfaguara

Aquest llibre va sobre una una noia adolescent, que es diu Bella, que se'n va a viure a Forks,a casa del seu pare. Els seus pares estan divorciats. Mentre que va a l'institut, coneix gent i s'adapta als canvis. També coneix un noi que es diu Edward Cullen. Aquest noi és vampir. L'Edward té un poder, que és el de llegir la ment. Però la ment d'ella no la pot llegir i no sap el perquè. Amb el temps ell sent una atracció immensa cap a ella. La Bella encara no sap que és un vampir i quan ho descobreix li diu a Edward que ja ho sap tot. 
Després hi ha un altre noi que es diu Jacob, que és un home llop, i li agrada la Bella però ella no ho sap. La Bella i l'Edward es fan nòvios. 
Ella vol que l'Edward la transformi però ell no vol això per a ella. Uns altres vampirs dolents agafen la Bella de sorpresa, la persegueixen i la mosseguen al peu. L'Edward i la seva família la troben i la salven. El padre de l'Edward és metge i diu a l'Edward que ha de xuclar el verí. Se l'emporten a l'hospital i quan la Bella es desperta veu que l'Edward és al seu costat. 
Van seguir sent parella fins molt de temps.

Elena Marín, alumna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada