dimarts, 5 de febrer del 2013

Mecanoscrit del segon origen

Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, editorial Educació 62

L’Alba, una noia de catorze anys, un dia va veure que dos joves estaven pegant a un amic seu, el Dídac, perquè era negre i el van llençar a una resclosa. Els nois es van espantar perquè havien vist uns aparells voladors, i l’Alba va aprofitar per ajudar el Dídac. Quan l’Alba i el Dídac van sortir de la resclosa van veure que tot estava destruït i tothom havia mort. Van recòrrer la ciutat, van agafar les coses que creien que eren necessàries i van anar a viure al bosc. 



Van viuen moltes aventures i despres van anar a viure a una masia. 
Un dia es troben amb un extraterrestre i el maten. Quan es disposen a viatjar pel mar, troben humans que els atrapen però aconsegueixen escapar. l’Alba i en Dídac tenen un fill i més tard en Dídac mor perquè li cau un arbre a sobre. Finalment l’Alba es lamenta de la mort del Dídac i diu que encara pot aconseguir el seu propòsit, que era repoblar la Terra.

Aquest llibre és molt entretingut sobretot per a la gent a qui li agraden els llibres d’aventures, però també crec que li pot agradar a tothom. Per tant, recomano aquest llibre a qualsevol persona a qui li agradi llegir.

Rosa Quezada, alumna

1 comentari:

  1. Aquest és un dels llibres que més es llegeixen als instituts de Catalunya des de fa molt i molts anys. És molt bo, d'un autor que es diu Manuel de Pedrolo que a mi m'agrada molt. Té altres novel·les policíaques que estan molt bé.
    Em sembla que aviat hi haurà als cinemes o a la televisió una pel·lícula basada en aquest llibre.

    ResponElimina