divendres, 25 de gener del 2013

Pànic al campament

Pànic al campament, de Robert Lawrence Stine, ediciones B

Billy se'n va d'excursió a un campament amb autobús amb la seva classe. Les coses van bé fins que de sobte Billy veu que els profes es comporten molt estranys: tenien unes màscares de terror i van intentar espantar els alumnes. De sobte al mig del camí els profes decideixen parar en un lloc que només hi havia una autopista i els profes i el conductor van fer baixar de l'autobús els alumnes. El conductor va agafar les maletes de l'autobús i les va deixar a l'autopista i els professors el conductor van marxar.

Els alumnes espantats se'n van anar al campament, escrivien cartes als seus pares i segons passaven els dies veien que no contestaven les cartes. Passaven coses estranyes al campament.

Un dia Billy va estar en perill i els seus amics el van rescatar. Després de tot això van aparèixer els pares i els professors i van dir que tot això era una broma per Billy.





Està bé perquè quan llegeixes les primeres pàgines et dóna la intriga de saber què passarà. Jo us el recomano perquè t'ensenya a ajudar-se mútuament, i també que els alumnes no poden estar sols en una excursió, han d'estar amb una persona gran.També han de tenir la capacitat de sobreviure.

Jennifer Camacho Díaz, alumna

1 comentari:

  1. Fa temps, quan traduïa llibres juvenils, vaig traduir una sèrie d'aquest autor, R.B.Stine, sobre el personatge d'Indiana Jones, famós per les pel·lícules dirigides per Spielberg. És un autor de novel·la juvenil fàcil, àgil, intrigant, que va per feina sense gaires descripcions. Ideal per a persones a qui no els agrada gaire llegir.

    ResponElimina